Goed scheiden in Den-Haag, ja dat kan !

Ga je scheiden en ben je op zoek naar een mediator in Den-Haag ? dan kan je bij Fair-Scheiden prima terecht. Fair-Scheiden helpt jullie  door het hele scheidingsproces. Want scheiden doe je niet zomaar. Vaak gaat er een langdurig proces aan vooraf voordat je daadwerkelijk gaat scheiden. Het heeft immers grote gevolgen voor jezelf, de kinderen en je omgeving. En nu je de beslissing hebt genomen komen er vast veel vragen op je af, hoe ga je scheiden en wat is de beste aanpak ?

Waar krijg je allemaal mee te maken

Er moet veel geregeld worden. Praktisch, maar ook financieel. Wat betekent dat voor jullie en hoe ga je samen zorgen voor de kinderen ? Scheiden is een lastig proces en daarom is het prettig om alle zaken met één persoon te regelen. Fair-Scheiden brengt vakinhoudelijke kennis in om jullie beide te informeren over alle zaken die komen kijken bij scheiden in Den-Haag. Zoals de verdeling van het huis, de inboedel; het pensioen maar ook je toekomstige financiële situatie. Er wordt echt gekeken naar jullie persoonlijke situatie en maatwerk geleverd.

Begeleiding is belangrijk bij scheiden in Den-Haag

Scheiden in Den-Haag

Het vraagt veel van alle partijen om een goede manier te vinden om met elkaar om te blijven gaan. Toch is dat noodzakelijk want je blijft met elkaar verbonden. Zeker als je samen kinderen hebt. Want je wordt wel ex-partners maar de rol van papa en mama blijft, de rest van je leven. Naast alle zakelijke en juridische stappen, heb je daarom iemand naast je nodig die begrijpt waar je doorheen gaat. Bij Fair-Scheiden in Den-Haag draait het om scheiden met oog voor ieders belang en aandacht voor elkaar.

Afspraken gericht op de toekomst

Bij een scheiding is het altijd belangrijk om goede afspraken te maken. Vooral voor de kinderen moet alles goed geregeld zijn. Afspraken over de zorgverdeling die jullie willen, wat te doen met vakanties, de feestdagen, de kosten kinderen en kinderalimentatie, enzovoort. Fair-Scheiden helpt met de afspraken rond de kinderen en het opstellen van een toekomstbestendig ouderschapsplan. Verder is het belangrijk in gesprek te gaan over de verdeling van de financiën en de inboedel. En kan een van beide in het huis blijven wonen, of moet het verkocht worden? Over al deze zaken moeten goede afspraken gemaakt worden, waarbij de belangen van de kinderen natuurlijk voorop staan.

“ Fair-Scheiden helpt jullie stap voor stap door het scheidingsproces. De enorme berg waar jullie tegenop zien wordt daardoor begaanbaar.”

Mediator in Den-Haag

Een echtscheidingsproces goed doorlopen is zeker mogelijk. Als je op zoek bent naar een mediator in Den-Haag, dan ben je bij Fair-Scheiden aan het juiste adres. Fair-Scheiden vindt het belangrijk dat jullie in een aantal gesprekken komen tot goede afspraken, rekening houdend met elkaars toekomst en de belangen van de kinderen.

“Fair-Scheiden laat alle relevante onderwerpen passeren en helpt actief mee om over zaken na te denken en de juiste keuzes te maken. O.a. voor het verplichte Ouderschapsplan waarin alle afspraken van de kinderen worden vastgelegd. Maar ook voor het huis, de financiën, het pensioen etc. Jullie krijgen inzage in de toekomstige financiële situatie. Dat krijgt meer grip op de toekomst in deze voor jullie zo turbulente tijden. Een toekomst voor jullie zelf en de kinderen.”

Het scheidingstraject wordt in ongeveer 5 gesprekken doorlopen.[/two_thirds]

Spreekt deze werkwijze je aan, neem dan contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Top