Mediation in Delft: goed scheiden met kinderen

Na veel wikken en wegen heb je besloten te gaan scheiden. Maar hoe moet je dat aanpakken en welke manier is het beste voor de kinderen ? Gelukkig kiezen steeds meer stellen die uit elkaar gaan voor mediation. Als je gaat scheiden en je bent op zoek naar een mediator in Delft dan kan je bij Fair-Scheiden prima terecht.  

Gratis Kennismaking Mediation in Delft

Bij Mediation in Delft draait het om scheiden met oog voor ieders belang en aandacht voor elkaar. In onderling overleg werken aan een toekomst waar iedereen verder kan. Dit is natuurlijk helemaal belangrijk als je kinderen hebt. Want je wordt wel ex-partners maar de rol van pappa en mamma blijft, de rest van je leven.

Daarom is het prettig als je de scheiding goed kunt regelen. Waarbij je met elkaar in gesprek gaat, goede afspraken maakt en samen verantwoordelijk blijft voor de opvoeding van en de zorg voor de kinderen. Wist je bijvoorbeeld dat tegenwoordig 20% van de ouders de zorgtaken na de scheiding samen delen ? Dat was ruim 10 jaar geleden nog slechts 4% !

Fair-Scheiden helpt om deze afspraken te maken. In alle rust en in een prettige omgeving. Afspraken met respect voor elkaar en de kinderen.

“We starten met een gratis Kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kijken we naar welke hulp jullie precies op zoek zijn en wat ik daarbij voor jullie kan betekenen. Pas als er een klik is en voldoende vertrouwen in elkaar dan plannen we vervolgafspraken en start de mediation.”

Afspraken gericht op de toekomst

Mediation in Delft, Scheiden Delft, Mediator Delft

In de vervolggesprekken draait het om het maken van goede afspraken, rekening houdend met elkaars toekomst en natuurlijk de belangen van de kinderen.

Fair-Scheiden laat alle relevante onderwerpen de revue passeren en denkt met jullie mee over zaken zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken. Keuzes die bij jullie passen. Bijvoorbeeld voor het verplichte Ouderschapsplan waarin alle afspraken van de kinderen worden vastgelegd.

Maar ook keuzes voor het huis, de verzekeringen, het pensioen etc. Fair-Scheiden geeft je inzage in jullie toekomstige financiële situatieDat geeft rust en meer grip op de toekomst in deze voor jullie zo turbulente tijden. Een toekomst voor jezelf en de kinderen. Zo helpt Fair-Scheiden je stap voor stap door het hele scheidingsproces en vallen voor jullie uiteindelijk alle stukjes van de scheidingspuzzel op z’n plek.”

Geen tijdsdruk

Wie bij Mediation in Delft voor Fair-Scheiden kiest, betaalt een vast, vooraf afgesproken tarief. Zo is er geen tijdsdruk. Jullie krijgen de tijd om samen te komen tot afspraken waarbij de toekomst er ondanks alles hoopvol uitziet. Fair-Scheiden helpt je vervolgens de afspraken op de goede manier vast te leggen in een Ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. En zorgt ervoor dat jullie noch de kinderen hoeven te verschijnen bij de rechtbank. De dienstverlening en het overeengekomen tarief is inclusief Ouderschapsplan en afwikkeling van de juridische procedure bij de rechtbank.

Mediation in Delft met Fair-Scheiden

Met Mediation in Delft onder begeleiding van Fair-Scheiden blijft de onderlinge communicatie goed. Hierdoor kunnen de kinderen tijdens en na de scheiding ondersteuning krijgen van beide ouders. Bijvoorbeeld als ze met vragen zitten of onzeker zijn over de toekomst. Ouders kunnen samen veel doen om hen op een goede manier door deze periode heen te helpen.

Een scheiding brengt veel teweeg in je eigen leven en dat van de kinderen. Fair-Scheiden is ervan overtuigd dat je de negatieve gevolgen van de scheiding tot een minimum kunt beperken door te kiezen voor Mediation. Dat is ook de motivatie van Fair-Scheiden; jullie helpen om de gevolgen van de scheiding voor jezelf en de kinderen zo klein mogelijk te laten zijn. Want het is gebleken dat kinderen van ouders die niet via advocaten maar met mediation uit elkaar gaan, gelukkiger zijn. Als dat geen goed argument is !”

Kies voor mediation en plan een gratis Kennismaking en vul het contactformulier in.
Top