Mediator Antoinette Sielemann

Als Mediator kan ik jullie professioneel begeleiden en ondersteunen tijdens het gehele scheidingsproces. Ik denk met je mee, reik oplossingen aan en neem veel werk uit handen. Dat geeft rust. Wat wel zo prettig is want een scheiding heeft een enorme impact op jezelf, de kinderen en je omgeving. Uitgerekend tijdens deze emotionele achtbaan moet er veel geregeld worden. Praktisch, maar ook financieel. Hoe gaan jullie samen zorgen voor de kinderen en hoe moet dat met de verdeling van het huis, de zaak, het pensioen? Ik help jullie op weg. 

Even voorstellen

Mediator Antoinette Sielemann helpt jullie op een onpartijdige wijze stap voor stap door het hele scheidingsproces.

Ik ben Antoinette Sielemann (1962), getrouwd en trotse moeder van een zoon van 22 jaar. Geboren en getogen in Den Haag en inmiddels al weer 25 jaar woonachtig in Zoetermeer. Ik heb mijn hele werkzame leven met mensen gewerkt en heb veel ervaring in het persoonlijk begeleiden en coachen van mensen.

Je vindt in mij een scheidingsbemiddelaar die tijd en aandacht heeft voor de emotionele kant van de scheiding. En jullie tegelijkertijd op een volstrekt onpartijdige wijze steunt in het vinden van gezamenlijke oplossingen. Als Mediator heb ik me gespecialiseerd in echtscheidingen omdat ik er echt in geloof dat je samen in overleg met elkaar de scheiding goed kunt regelen. Zodat je dadelijk met een positief gevoel kunt blijven terugkijken op je relatie. Belangrijk voor jezelf maar ook heel belangrijk voor je kinderen. Ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren door je op een redelijke en realistische wijze op weg te helpen naar een nieuwe toekomst. Voor jezelf en voor de kinderen.

Mediator Antoinette Sielemann: Wat kan ik voor jullie betekenen?

Scheiden is een mix van emoties, zakelijke aangelegenheden en praktische vragen. Natuurlijk neem ik inhoudelijke kennis mee van alles wat bij een scheiding komt kijken. Samen met jullie inventariseer ik de onderwerpen waarover beslist moet worden en werk het punt voor punt voor je uit. Hierdoor wordt alles overzichtelijk en krijg je een beeld van je toekomstige financiële situatie. Voor alle onderwerpen ben ik jullie gesprekspartner. Gedurende het hele proces sta ik voor je klaar. Ik geef praktisch advies en informatie over de juridische-, de financiële- en fiscale- gevolgen van de scheiding  en steun jullie bij de te maken afspraken.

Jullie mogen rekenen op mijn persoonlijke begeleiding. Ik bied een veilige omgeving waarin je ook emoties kunt delen. Er is bij mij ruimte om je verhaal te doen. Als er momenten zijn dat je er samen even niet meer uitkomt, help ik je weer op weg. Zo blijft met mediation de onderlinge relatie goed en de communicatie open. In een aantal gesprekken bespreken we mogelijke oplossingen voor alles wat er speelt. Zo begeleid ik jullie stap voor stap door het hele scheidingsproces.

Wat levert het op ?

Met mijn hulp maken jullie duurzame afspraken waar je over enkele jaren nog altijd met een goed gevoel op terugkijkt. Omdat je ze samen hebt gemaakt. De afspraken leggen we vast in een overeenkomst, het echtscheidingsconvenant. Als er kinderen zijn maken we natuurlijk ook een Ouderschapsplan. Dan weet je hoe je samen voor de kinderen gaat zorgen en waar je aan toe bent met geld, wonen en pensioen.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd of het klikt ? Jullie zijn van harte welkom voor een eerste, gratis, kennismakingsgesprek.

Je kunt me altijd bellen: 06-4853 0023. Of vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Top