Fair-Scheiden

Fair-Scheiden kan jullie professioneel begeleiden en ondersteunen tijdens het gehele scheidingsproces. Wij denken met je mee, reiken oplossingen aan en nemen veel werk uit handen. Dat geeft rust. Wat wel zo prettig is want een scheiding heeft een enorme impact op jezelf, de kinderen en je omgeving. Uitgerekend tijdens deze emotionele achtbaan moet er veel geregeld worden. Praktisch, maar ook financieel. Hoe gaan jullie samen zorgen voor de kinderen en hoe moet dat met de verdeling van het huis, de zaak, het pensioen? Wij helpen jullie op weg. 

Gespecialiseerde dienstverlening

Mediation is onpartijdig en de mediator houdt de belangen van jullie allebei in de gaten.

 

Je vindt bij Fair-Scheiden scheidingsbemiddelaars die tijd en aandacht hebben voor de emotionele kant van de scheiding. En jullie tegelijkertijd op een volstrekt onpartijdige wijze steunen in het vinden van gezamenlijke oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in echtscheidingen omdat wij er echt in geloven dat je samen in overleg met elkaar de scheiding goed kunt regelen. Zodat je dadelijk met een positief gevoel kunt blijven terugkijken op je relatie. Belangrijk voor jezelf maar ook heel belangrijk voor je kinderen. Fair-Scheiden wil daar graag een bijdrage aan leveren door je op een redelijke en realistische wijze op weg te helpen naar een nieuwe toekomst. Voor jezelf en voor de kinderen.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Scheiden is een mix van emoties, zakelijke aangelegenheden en praktische vragen. Natuurlijk nemen wij inhoudelijke kennis mee van alles wat bij een scheiding komt kijken. Samen met jullie inventariseren we de onderwerpen waarover beslist moet worden en werken ze punt voor punt voor je uit. Hierdoor wordt alles overzichtelijk en krijg je een beeld van je toekomstige financiële situatie. Voor alle onderwerpen hebben jullie één gesprekspartner. Gedurende het hele proces staan wij voor je klaar. Met  praktisch advies en informatie over de juridische-, de financiële- en fiscale- gevolgen van de scheiding  en wij steunen jullie bij de te maken afspraken.
financiële situatie na scheiden

 

Jullie mogen rekenen op persoonlijke begeleiding. In een veilige omgeving waarin je ook emoties kunt delen. Er is ruimte om je verhaal te doen. Als er momenten zijn dat je er samen even niet meer uitkomt, helpen we je weer op weg. Zo blijft met mediation de onderlinge relatie goed en de communicatie open. In een aantal gesprekken bespreken we mogelijke oplossingen voor alles wat er speelt. Zo begeleiden wij jullie door het hele scheidingsproces.

Wat levert het op ?

Met onze hulp maken jullie duurzame afspraken waar je over enkele jaren nog altijd met een goed gevoel op terugkijkt. Omdat je ze samen hebt gemaakt. De afspraken leggen we vast in een overeenkomst, het echtscheidingsconvenant. Als er kinderen zijn maken we natuurlijk ook een Ouderschapsplan. Dan weet je hoe je samen voor de kinderen gaat zorgen en waar je aan toe bent met geld, wonen en pensioen.ouderschapsplan

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd of het klikt ? Jullie zijn van harte welkom voor een eerste, gratis, kennismakingsgesprek. Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

[/columns1]
Top