Ervaringen van cliënten

Ervaringen van cliënten kunnen je helpen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de dienstverlening. Lees hier hoe klanten de dienstverlening van Fair-Scheiden hebben ervaren.

Dank je wel voor de goede service en begeleiding. Ik ben erg blij dat je ons hebt geholpen om alles op een rijtje te zetten.

Marianne - Westland

ervaringen Fair-Scheiden

Gedurende een van de moeilijkste trajecten in mijn/ons leven, kan ik niemand anders bedenken die ons beter had kunnen begeleiden dan Antoinette. Niet alleen was zij professioneel en onpartijdig, Antoinette durfde eerlijk te zeggen wat gezegd moest worden, was geduldig, en ook wist zij de onderste steen boven te halen. Antoinette heeft goed ontwikkelde ‘people skills’, en duidelijk heel wat jaartjes aan ervaring. Dankzij haar hebben we een vechtscheiding weten te voorkomen en is het belang van de kinderen centraal blijven staan.

Christiane - Bergschenhoek

We zijn heel tevreden. Je hebt geen idee wat er allemaal op je afkomt bij een scheiding. Dat is heel veel. Je hebt ons heel goed geholpen. Het was allemaal duidelijk en helder. Bedankt.

Klaas en Monique - Westland

Hiermee mijn compliment voor de professionele wijze, met gepaste empathie, waarop je ons met een financieel complexe en emotionele situatie hebt begeleid tot het tekenen van het convenant van onze echtscheiding. Ik zal ieder in dezelfde situatie Fair-Scheiden aanbevelen.

Henk - Den Haag

Bedankt voor je goede ondersteuning, ik ben zeer tevreden. Ik kan nog steeds oprecht zeggen blij te zijn met onze keuze jouw hulp in te schakelen. Jij hebt een hele goede, menselijke, maar ook zakelijke basis gelegd voor onze toekomst.Wens je het allerbeste, voor je praktijk, maar bovenal voor jezelf, want daarin zit jouw kracht.

Natasja - Schipluiden

Inmiddels is alle correspondentie binnen en is de scheiding een feit. Ik ben je ambassadeur want je hebt geweldig werk verricht. Ik wil je nogmaals danken voor je integriteit, geduld en aandacht die je aan ons schonk. Ondanks de nare periode heb je het allemaal wat lichter weten te maken met respect voor alle partijen. Nogmaals dank voor je hulp.

Esther en Dick - Den Haag

Met een goed gevoel kijk ik terug op de manier waarop Antoinette Sielemann onze scheiding heeft begeleid en geregeld. De onpartijdigheid en een luisterend oor gaf mij het gevoel dat dit de juiste manier is om een relatie te beëindigen. Zowel op het emotionele vlak als om het financiële vlak heb ik ervaren dat bij Antoinette de scheiding in zeer goede handen is en dat er wordt geprobeerd beide partijen tevreden te stellen en dat is prima gelukt. Alle gemaakte afspraken zijn duidelijk opgenomen in de convenanten. Dit geeft rust en hierdoor kunnen we beide weer positief vooruit kijken naar de toekomst.

Richard en Chantal - Zoetermeer

Bedankt voor jouw prettige bemiddeling. Ik heb het als erg prettig ervaren en mede door jou heb ik een flinke stap kunnen maken met het verder gaan met mijn ‘nieuwe’ leven. En ‘t belangrijkste, zaken voor Maxim op papier gezet.

Dank je wel en veel succes met jouw praktijk. Mocht iemand mij ooit vragen
voor een mediator zal ik je zeker aanraden:-)

Manon - Den Haag

Op een avond vertelde mijn (inmiddels ex) man, dat hij na een relatie van 38 jaar wilde scheiden, na een paar dagen zat ik bij Antoinette Sielemann voor een intake gesprek. Vanaf dag 1 voelde het goed Antoinette als mediator te hebben, ze zag meteen door kennis & ervaring, dat ik niet in staat was te functioneren en te communiceren, ze geeft je de tijd en de aandacht daar waar het nodig is. Omdat een scheiding veel verdriet met zich mee brengt, is het fijn dat je wordt bijgestaan door een onpartijdige, professionele mediator die je stapje voor stapje, zoals ze dat zelf ook omschrijft in haar kennismaking, door het proces heen helpt, en daarvoor echt de tijd neemt.

Na 5 maanden ben ik officieel gescheiden en als ex-klant zeer tevreden over de hulp, het was fijn om met Antoinette Sielemann samen te werken.

Marianne - Zoetermeer

En dan ineens is het zover. We zijn officieel gescheiden. Een traject dat van te voren bijna onmogelijk leek, is door Antoinette zeer vakkundig begeleid. De grote berg aan zaken die je moet regelen bij een scheiding, wordt door haar verdeeld in behapbare stukjes. Ieder stukje wordt behandeld, totdat er afspraken gemaakt zijn waar iedereen zich in kan vinden. De afspraken worden zodanig vastgelegd in het convenant dat ook de rechter akkoord gaat.

Natuurlijk begint het leven apart van elkaar nu pas echt, en wordt het wennen. Ons gezin heeft er vertrouwen in dat het goed komt. Onze blik is gericht op een mooie toekomst.
Dank je wel.

Eric en Petra - Westland

Denk dat we beiden mogen spreken van het feit dat we in een prettige omgeving onze minder prettige omstandigheden door jou met veel en goede professionaliteit hebben laten begeleiden. Mede door jouw hulp zijn wij er in een korte tijd in geslaagd om snel goede en duidelijke afspraken te kunnen maken waardoor wij op een goede manier het vervolg van ons leven kunnen oppakken. Alle wederzijdse afspraken waren heel duidelijk en zijn goed nagekomen. De bemiddeling bracht mij in ieder geval rust. Nogmaals heel erg bedankt voor je begeleiding en heel veel succes en plezier met al je goede en toch mooie werk!

Jan en Dineke - Westland

Ik wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan. Ondanks dat we al een hoop zelf dachten te weten heb je ons toch op veel vlakken geholpen. In korte bewoording kan ik zeggen dat je ons perfect door alle fases hebt heen geloodst. Je weet waar je over praat en stelt het belang van de kinderen voorop wat uiteindelijk ook voor mij het allerbelangrijkste is. Ik zou je bij iedereen aanraden die een mediator nodig mocht hebben. Je handelt snel en vakkundig.

Peter en Monique - Zoetermeer

Top